SHARKS OR NOT!?


(videon är inte filmad i Sydafrika, men principen är densamma - oh my god I WANT)

Åh nej, nu är jag såhär jobbigt velig igen. Det känns som att jag vaknar upp som en ny människa varje dag, med en splitterny idé och ambition om vem jag ska bli och vad jag ska göra. Och sedan när jag går och lägger mig på kvällen, så ekar bara tanken "hur tänkte jag nu?" i skallen. Usch, vad slitande på hjärncellerna. Dagens stora tankenöt, ska jag dra till Sydafrika på journalistpraktik eller inte? Hajsafarin lockar, kommer jag våga? Kommer jag se hajar? Kommer jag bli uppäten av hajar?

Kommentarer
Postat av: A

Haha omg asså hur vågar du???! Du är riktigt modig, jag typ dör bara av att kolla på det här. Kan knappt bada i pool för jag är så rädd för hajar!!

2011-10-01 @ 09:45:00
URL: http://anniebelles.blogg.se/
Postat av: A

;) hahaha!! "Tjurar" Det gör nog vilken mor som helst till den som bestämmer sig för att lägga sig Hej hej här är jag framför en vit-haj. Tänk om dom biter sönder gallret & hela skiten?? Haha! Swim fast for fuck sake ....

2011-10-02 @ 09:33:42
URL: http://anniebelles.blogg.se/
Postat av: Louise - Living in Turkey

Recept på turkisk mat kommer senare...jag ska göra en ny kategori om det och så.



Shit, jag ryggade tillbaka när jag satt och kollade på den här videon. Usch, sånt här skulle jag aldrig klara av att göra. Hoppas du får göra det en dag.



Kramar Louise

2011-11-11 @ 08:46:28
URL: http://louisesa.blogg.se/
Postat av: Annie

Hahaha asså jag fattar inte hur du vågar!! Jag såg "Shark Attacks" igår på AnimalPlanet sen vågade jag inte gå ner på golvet efter från sängen för trodde nåt skulle bita mig!!! Sjukt att du vågar va i vattnet med hajar - jag grinar liksom av ett litet sjögräs!!

2012-02-10 @ 00:21:35
URL: http://anniebelles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0